Bordro ve İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM

01 Nisan 2021

Bordro ve İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM

Bordro ve İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM)

Gıda sektöründe genel merkez, saha ve dağıtım kanalları arasında yüksek koordinasyon gerekiyor. Ayrıca, vardiyalı çalışma sistemi de gıda sektöründe yoğun bir biçimde yer alıyor. Her iki durum bordro ve insan kaynakları yönetiminin profesyonel bir yazılım ile yönetilmesinin önemini artırıyor. Bu noktada devreye giren çözümler ise şu avantajları sağlıyor:

  • İşe alımdan önce aday ve pozisyon uygunluğunu analiz etmek, adayın görüşme geçmişini görüntülemek hızlı karar vermeyi sağlıyor. 
  • Yöneticiler tek tuş ile çalışanlarının ücretli izin, ücretsiz izin veya taşınma izni gibi farklı izin taleplerini onaylayabiliyor. İzin yönetimi ve onaylama işlemlerinin mobil cihazlardan yapılabilmesi ofise gitme gerekliliğini ortadan kaldırarak zaman kazandırıyor. 
  • Çalışanların eğitim alması, işinden tatmin olması ve verimli bir performans göstermesi anlamına geliyor. İK çözümleri, personel gelişim programı hazırlayıp yönetmeye olanak tanıyor. Eğitimleri çalışanların bilgi ve beceri düzeyine göre takip etmek, eğitim değerlendirme anketi toplama gibi seçenekler de sunuluyor. 
  • Çalışan Portalı’nın her iki mobil işletim sistemiyle uyumlu olması şeffaf iletişim süreci oluşturuyor. Bu sayede kurum kültürü güçleniyor.