Logo Lisans Yenileme Nedir

25 Şubat 2020

Logo Lisans Yenileme Nedir

Logo Lisans Yenileme Nedir?

Logo Yazılım, bir ürününü bir bilgisayardan diğerine taşıma işlemi yapıldıysa kesin ve kesin olarak lisans yenileme istiyor. Buna ek olarak birkaç sebepten dolayı da lisans sunucusuna lisans bilgilerinizi göndermenizi isteyebilir. Program yedi gün öncesinde Logo lisans yenilemesi yapmanız gerekmektedir şeklinde logo lisans yenileme uyarısı verecektir.

Bu süre zarfında programda çalışabiliriz, bu uyarının herhangi bir zararı yoktur ancak yedi gün geçmiş ve lisans yenileme işlemi yapılmamış ise program açılmayacaktır. Zaman zaman e-faturave;e-arşiv fatura mükellefleri Logo Connect programında lisans uyarısı alırlar. Ancak logo connect lisans yenileme diye bir şey yoktur, ERP programında lisans yenileme yapıldığı zaman Logo Connect programına da etki eder ve uyarı ortadan kalkar.

 Logo lisans yenileme ücreti yoktur,  ancak herhangi bir Logo lisans yenileme hatası alınırsa, bu hataya Logo lisans destek ekibi müdahale ediyor.

Logo Lisans Yenileme Yapılmazsa Ne Olur?

Program, … gün içerisinde lisans yenilemesi yapmanız gerekmektedir şeklinde uyarı veriyorsa ve zamanında Logo lisans yenileme yapılmazsa dolduğunda program açılmaz. 

Ürün son kullanım tarihi dolmuştur lütfen lisans yenileme işlemini yapınız, sorun çözülmez ise … adresine ulaşınız  (the expiration date of your licence has arrived.) şeklinde hata verir.